Zonnestudio

Nagelstudio het Zand heeft de beschikking over een professionele zonnebank welke voorzien is van 24 lampen met 3 gezichtsbruiners. Deze staat garant voor een snelle en veilige manier van bruin worden. Ook zonder bezoek aan onze nagelstudio kunt u hiervan gebruik maken.

Hier volgen nog een paar tips voor onder de zonnebank. De huidige zonnebanken zijn met de tijd meegegaan en de lampen stralen ongeveer dezelfde hoeveelheid uv uit als de zon. Toch moet je zeker hiermee oppassen. Als je al veel buiten bent beperk dan het gebruik van de zonnebank. Gebruik altijd een zonnebrilletje onder de zonnebank. Gebruik geen make-up onder de zonnebank. Foundation, blush of oogschaduw leggen een laagje en sluiten de poriŽn af. Door het licht van de zonnebank worden ze weer open gezet hierdoor wordt ook de make up geabsorbeerd en kunnen er allergische reacties optreden.

En ten slotte kun je het beste een zonnecrŤme speciaal voor onder de zonnebank gebruiken. Na het zonnebaden is er een heerlijke gel op basis van pure aloe vera te verkrijgen bij de nagelstudio. Deze gel trekt direct in de huid en zorgt ervoor dat de huid langer zijn bruine kleur behoudt.