Nagel- en handverzorging

Nagelsystemen

UV-gel applicatie
Gel is een vloeibare, plakkerige substantie en wordt met de penseel op de nagels aangebracht en daarna met de penseel gestyleerd. De gelnagels worden uitgehnard onder de UV-lamp. Hierna wordt alles in model gevijld.

Acryl
Acryl wordt met liquid vermengd en in een bolletje op de nagel aangebracht. Nagelstudio het Zand gebruikt een liquid die direct aan de lucht droogt, dus de UV-lamp is bij deze overbodig. Het wordt steeds populairder om voor een french manicure (wit randje) te kiezen maar u heeft ook de keuze uit een gekleurde rand of kunt besluiten om het naturel te houden.

Gelacqer
Een revolutionair gelsysteem, met een zeer mooie glans. Het verstevigd de natuurlijke nagel. Het voordeel van dit systeem is dat er niet gevijld hoeft te worden, tijdwinst voor beide partijen. De trens is om ook de teennagels te laten zien met een mooie french manicure look.

De keuze gel of acry nagels is heel persoonlijk. Het is afhankelijk van het beroep dat u uitoefent en de manier waarop u uw vrijetijdsbesteding invult. Indien u veel in aanraking komt met chemische stoffen, zoals het beroep kapster, kunt u beter voor gel kiezen, deze is namelijk minder goed oplosbaar en zal hierdoor langer meegaan. Dat wil niet zeggen dat acrylnagels minder goed zijn. Het kan in de praktijk voorkomen dat mensen allergisch zijn voor acryl in dat geval is gel een prima alternatief.

Bent u op zoek naar iets bijzonders dan kunt u ook kiezen voor nailart, deze biedt u de mogelijk om uw nagels uitbundig te versieren en een eigen persoonlijke uitstraling te geven.

De verzorging van uw handen kan niet achterwege blijven, zeker niet als uw nagels mooi en verzorgd zijn. Een handmassage is dan ook een prettige begin van de behandeling. Het paraffine bad is hierbij een zeer welkome aanvulling. De paraffine zorgt ervoor dat uw huid haar elasticiteit en soepelheid weer terug krijgt of behoud